Atelier dufrêne - over ons

Over ons

La vie en bois

De wortels van Atelier Dufrêne liggen bij Lorenz Van Esche, houtbewerker comme il faut. Uitdagende ruimtes die anderen spontaan op hun potlood doen bijten, brengen hem helemaal in zijn element. 

Geïnspireerd door zijn ervaring in standenbouw met modulaire systemen, spitst hij zich toe op houten binnenmaatwerk voor ieder interieur. Zijn handelsmerk? Creatieve ontwerpen in een minutieuze uitvoering. Zo creëert hij een onderscheidende meerwaarde voor elke binnenruimte. 

Wist je dat…

‘frêne’ de Franse vertaling is van ‘es’ (boom, m)? De naam “Atelier Dufrêne” is niet alleen de letterlijke vertaling van ‘Van Esssch’ maar ook een knipoog naar het hout als natuurlijke grondstof.

Atelier dufrêne
Atelier dufrêne
Atelier dufrêne
Atelier dufrêne
Hout werk(t)

Atelier Dufrêne bestaat uit een gedreven team, dat de ambitieuze drive van Lorenz helemaal deelt. Uit hun vakmanschap ontstaat binnenmaatwerk met kwaliteitshout, consequent afgewerkt met millimeterwerk. Zelfs plafonds met een hoek af of muren die niet recht lopen, verwerken ze met gemak in mooi houten binnenschrijnwerk op maat. 

Bent je zelf een houtbewerker in hart en nerven?

Drijft de geur en veelzijdigheid van hout jou ook tot het uiterste? En herken je jezelf in de gedrevenheid van Atelier Dufrêne? Dan willen we je zeker ontmoeten! Vertel ons wie je bent via info@atelierdufrene.be!